All-inclusive service-oplossing op maat

NRC werkt voor diverse opdrachtgevers zoals overheden, bedrijven en aannemers in diverse Europese landen. De mobiele Phairon scheidingsinstallaties kunnen wereldwijd getransporteerd worden om ter plekke met het eigen team van NRC in enkele dagen operabel te zijn.

NRC biedt verschillende all-inclusive service-oplossingen en hanteert diverse business modellen. Zo kan de opdrachtgever kiezen voor loonarbeid waarmee de opdrachtgever zich verzekert van een professioneel team met kennis van en beschikking over de laatste technieken op het gebied van metaal recovery.

Ook kan de opdrachtgever er voor kiezen om geen kosten te maken voor de plaatsing en de werking van de installatie of setup van de scheidingsinstallatie. Voor dit business model van NRC is het wel noodzakelijk om vooraf monsters te nemen en te testen om de kwaliteit van het te verwerken materiaal te onderzoeken.

Met deze informatie is het mogelijk om precies te bepalen wat de vergoeding per ton is. Een combinatie van bovenstaande business modellen of een variatie hierop is ook mogelijk. Tevens biedt NRC ook diverse “Risk-sharing” modellen aan. NRC verzorgt het hele proces en biedt indien gewenst ook een adviserende rol bij de vermarkting van de teruggewonnen metalen.