Optimaal rendement op locatie

De verwerking van de bodemas vindt plaats met in eigen beheer ontwikkelde non-ferro scheidingsinstallaties: de Phairon machines. Deze scheidingsinstallaties ontdoen door toepassing van de nieuwste technieken de slakken van ferro en non-ferro metalen. De zelfontwikkelde Phairon machines kunnen non-ferro metalen in diverse fracties vanaf 0,125 mm zo efficiënt mogelijk scheiden. NRC heeft hiervoor meerdere machines beschikbaar.

De Phairon installaties zijn volledig mobiel en uitgerust met de meest moderne scheidingstechnologieën. Met de Phairon scheidingsinstallaties behaalt u een optimaal rendement in de waardevolle non-ferro metalen en heeft u een garantie op de beste resultaten per ton verwerkt materiaal. De scheidingsinstallaties worden opgesteld op het terrein waar het materiaal wordt verzameld of waar de bodemas continu wordt geproduceerd.

De scheidingsinstallaties behoeven geen externe nutsvoorzieningen en worden bediend door een volledig opgeleid team van professionals dat altijd op de locatie aanwezig is. NRC biedt ook de mogelijkheid om naast AEC- bodemas, metalen terug te winnen uit bijvoorbeeld shreddermateriaal, vormzand, glas, elektronicaschroot of verschillende metaalslakken.